인천하늘고등학교 교장
교육학 박사 김 일 형

세계 공항의 허브 인천국제공항이 후원하는 인천하늘고등학교에
오신 것을 환영합니다.

꿈 그리고 열정이 가득한 인천하늘고등학교에 오면
여러분의 무한한 잠재능력을 일깨워주는 진정한 스승을 만날 수 있고,
대원외국어고등학교의 교장 경험과 노하우, 그리고 다양한 창의 협업 프로그램을
통하여 Dream Society의 중심에 우뚝서는 리더로 성장할 수 있습니다.
4차 산업혁명 시대를 맞아 세계와 인류에 헌신하는 품격높은 World Leader가 되기를
원하십니까?
인천하늘고등학교에서 마음껏 World Leader의 꿈을 펼쳐 나가시기 바랍니다.

Welcome to Incheon Haneul Academy, established and operated by the Incheon International Airport, the world’s premiere airport as well as its hub.

Coming to Incheon Haneul Academy, one will immediately take notice of its instructors playing a role of sincere mentors in the students’ lives and helping to realize their infinite potential. Through a variety of collaborative programs under my guidance, with the strong experience and know-how from Daewon Foreign Language high School, together we will grow into a top global leader at the center of the Dream Society.
Would you like to pave the way in a wisdom-based society and commit yourself to the world and humanity?
It is my hope you fully expand your dream to become a global leader at Incheon Haneul Academy.

Principal / PhD. Education Kim Il-Hyung

?迎??到由?洲中心??机?仁川??机??立的仁川HANEUL高中。仁川HANEUL高中?秀的??力量能????无限?力。多年?任大元外??高中校?的??,各??意合作活?以及???程,??????建理想社?,?有????的理想,助一臂之力。智慧的?代! ?想成??世界和人?做??的??先??? 仁川HANEUL高中!!! ???的?想!!! 校? / ?育? 博? 金 一 衡